TRAININGEN

De RTC trainingen worden gegeven op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandagmiddag van 14.30u tot 17.00u
  • Dinsdagochtend van 08.00u tot 09.45u
  • woensdagochtend van 08.00u tot 09.45u

Talenten die nog op de basisschool zitten sluiten om half 4 aan bij de training op maandagmiddag.

 

Locatie: Tafeltennishal van Scylla, Voorschoterweg 6F in Leiden

 

CLINICS

Naast het geven van trainingen aan tafeltennistalenten is één van de doelstellingen van het RTC om zoveel mogelijk (Basisschool-) kinderen kennis te laten maken met de tafeltennissport. In dat kader verzorgt Kim Vermaas in samenwerking met de scholen in de regio Leiden clinics voor Basisschoolleerlingen, zodat zij kennis kunnen maken met deze wereldsport. De clinics worden in de meeste gevallen verzorgd bij Scylla of bij Docos maar kunnen ook bij andere tafeltennisverenigingen in de regio Leiden plaatsvinden.

De doelstelling is om ieder seizoen voor circa 500 leerlingen een clinic te verzorgen.

Als kinderen naar aanleiding van de clinic graag nader kennis willen maken met de tafeltennissport dan is er de mogelijkheid om vijf gratis lessen te volgen. Deze lessen worden gegeven door Kim Vermaas.

Voor meer informatie over deze clinics; neem contact op met Kim Vermaas (voor contactgegevens; zie pagina “Contact”)

 

KOSTEN

Voor het seizoen 2020-2021 wordt een ouderbijdrage gevraagd van € 350,- per kind per jaar.

Daarnaast dient  aan het Da Vinci College jaarlijks een bedrag betaald te worden indien de tafeltennistalenten naar school gaan op het Leonardo en van de topsport talent voorzieningen gebruik willen maken.

Wij begrijpen dat dit serieuze bedragen zijn die ouders op moeten brengen maar het RTC heeft deze bijdragen nodig om kostendekkend te kunnen werken; de Stichting RTC Tafeltennis Regio Leiden heeft geen winstdoelstelling.