Aanmelden

Wil je meer weten van het RTC Tafeltennis Regio Leiden? Neem dan contact op met voorzitter Luuk de Ruiter of stuur een email naar: rtcleidentafeltennis@hotmail.com.
Wil je meedoen met het RTC Tafeltennis Regio Leiden en zien of je er voor in aanmerking komt? Stuur dan een email naar bovenstaande e-mailadres.


TRAINER / COACH

Kim Vermaas, RTC-trainer:

Kim Vermaas is voormalig Nederlands topspeelster; 5x Nederlands Jeugdkampioen, bronzen medaille op de Europese Jeugdkampioenschappen, bronzen Medaille met het Nederlands team op de Europese kampioenschappen en Nederlands kampioen (2019). Alhoewel zij in 2020 is gestopt met de topsport blijft tafeltennis haar grote passie en richt zij zich sinds die tijd op het trainen van tafeltennis-talenten. Zij is een gediplomeerd trainer (TT4-opleiding gedaan en diploma behaald; hoogste tafeltennis-trainer opleiding voor training geven binnen Nederland).

Op dit moment zijn er een achttal talenten die trainen op het RTC, waarvan er één inmiddels een A-status heeft verworven. De meeste talenten gaan naar school op het Leonardo College, de Top Talent School in Leiden.


BESTUUR

Het bestuur van de Stichting RTC Tafeltennis Regio Leiden bestaat uit de volgende leden:

Luuk de Ruiter, Voorzitter/penningmeester: 06-48333819, mail@luukderuiter.nl

Luuk is voorzitter van Tafeltennisvereniging Scylla uit Leiden en vertegenwoordigt Scylla in het bestuur van de Stichting.

Sebastiaan Veijgen, Secretaris: 06-10499822, voorzitter@docostafeltennis.nl

Sebastiaan is voorzitter van Tafeltennisvereniging Docos uit Leiden en vertegenwoordigt Docos in het bestuur van de Stichting.