Aanmelden

Wil je meer weten van het RTC Tafeltennis Regio Leiden? Neem dan contact op met voorzitter Jan Vermaas of stuur een email naar: info@rtctafeltennis-regioleiden.nl.
Wil je meedoen met het RTC Tafeltennis Regio Leiden en zien of je er voor in aanmerking komt? Email of bel dan met de coach Olivier Altenburg


BESTUUR

Het bestuur van de Stichting RTC Tafeltennis Regio Leiden bestaat uit de volgende leden:

Jan Vermaas, Voorzitter: 06-57372210, j.vermaas.voorschoten@gmail.com

Jan is ex-voorzitter van Tafeltennisvereniging Scylla uit Leiden en vertegenwoordigt Scylla in het bestuur van de Stichting.

Johan Vliegenthart, Penningmeester: tc@ttrijnsoever.nl

Johan is Voorzitter van de Technische Commissie van Tafeltennisvereniging Rijnsoever uit Katwijk en vertegenwoordigt Rijnsoever in het bestuur van de Stichting.

Kento Nomura, Secretaris:  06-27212794, kento.nomura@hotmail.com

Kento is Jeugdtrainer van Tafeltennisvereniging Docos uit Leiden en vertegenwoordigt Docos in het bestuur van de Stichting.

TRAINER / COACH

Olivier Altenburg, RTC-trainer: 06-27825241, olivier.altenburg@gmail.com

   

Olivier Altenburg is de enthousiaste, betrokken en resultaatgerichte RTC-trainer en verzorgt meerdere malen per week de RTC-trainingen. Deze trainingen worden gegeven in de zaal van Scylla aan de Voorschoterweg in Leiden.

Op dit moment zijn er een tiental talenten die trainen op het RTC, waarvan er één inmiddels een A-status heeft verworven. De meeste talenten gaan naar school op het Leonardo College, de Top Talent School in Leiden.

Olivier is 27 jaar oud en is ooit zelf Nederlands Jeugdkampioen geweest.

Hij is in het bezit van NTTB Trainersdiploma TT3.

Daarnaast speelt hij voor Scylla in het 1e Herenteam (Eredivisie)